ALMANAK

Elk jaar verschijnt er voor de leden van het RSG een boek waarvoor alle groeperingen van onze vereniging een stukje kunnen insturen, waarin zij terugblikken op het afgelopen jaar. De Almanakcommissie vormt de redactie van dit boekwerk. De almanak wordt elk jaar op een evenement aan de vereniging uitgereikt, waarbij alle leden van de commissie een persoonlijk stukje in de almanak van elk aanwezig lid schrijven.

CCB

De taak van deze commissie is het onderhouden van het contact dat RSG heeft met verschillende bedrijven. Zij geven samenwerkingsovereenkomsten vorm en helpen andere commissies met het ophalen van geld voor hun commissie of voor RSG. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er kortingen worden geregeld en er vacatures klaarliggen voor RSG’ers. 

CULWEEK

Deze commissie organiseert in januari een week vol culturele activiteiten. In deze week komen verschillende workshops, proeverijen en acts voorbij. Daarnaast wordt elke avond gezorgd voor een culinaire maaltijd in combinatie met luxe wijnen.

Eurekaweek

De Eurekaweek commissie organiseert het programma van het RSG tijdens introductieweek van de Erasmus Universiteit. Deze commissie zorgt dat er tijdens de Eurekaweek geweldige artiesten optreden, het pand en terras er goed uitzien, eerstejaars studenten in een RSG huis kunnen slapen en dat er op alle eurekaweek activiteiten RSG’ers te vinden zijn.  

DSC07116

Nachtblind

Elk jaar in mei organiseert het RSG een studentenfestival waarbij alle studenten welkom zijn. Dit tweedaagse feest staat bekend om de unieke aankleding en thema’s, grote artiesten en een verrassend cultureel programma.

Marketing

Dit is een nieuwe commissie van het RSG die verschillende doeleinden dient. Zoals de naam al zegt gaan ze over de marketing van RSG. Zo beheren ze het RSG insta account, ontwerpen logo’s voor commissie, zetten filmpjes in elkaar ter promotie van bepaalde events etc. Daarnaast organiseren ze ook nog 2 toffe open feesten door het jaar heen, genaamd: Noctua. 

En nog 25+ andere commissies!