Midgard

Midgard is onze vaste borrelruimte. Hier kun je altijd terecht om gezellig met jaarclub-, commissie- of dispuutsgenoten of andere RSG’ers te borrelen. Eerstejaars of vijfdejaars? Elke RSG’er borrelt aan dezelfde bar! In deze ruimte kan je ook dagelijks mee-eten voor een studentvriendelijke prijs. De maaltijden worden gekookt door onze eigen kookcommissie.
Image
Image

Thor

Thor is de danszaal van RSG. Hier kun je iedere woensdag genieten van muziek gedraaid door onze eigen DJ’s en bouwen we samen de gaafste feesten! Je mag hier ook zelf met je dispuut of commissie een feest voor alle leden organiseren.

Alfheim

Alfheim is onze kleine borrelruimte waar ook ons theehuis zich bevindt. Elke maandag, dinsdag en woensdag tussen 11:00 en 19:00 uur kunnen RSG'ers hier studeren en staat de theehuiscommissie klaar om hen van een lekkere kop thee of lunch te voorzien.

Deze ruimte wordt verder gebruikt door jaarclubs of disputen, wanneer zij een besloten borrel willen organiseren voor een kleinere groep mensen, zonder de rest van de sociëteit te storen.

Image
Image

Commissiekamer

De commissiekamer wordt samen met drie andere ruimtes gebruikt voor de vergaderingen van de 33 commissies van het RSG. Ook staan hier alle kastjes die de commissies gebruiken als opslag voor mappen of andere spullen. Daarnaast is dit een van de ruimtes die gebruikt wordt als ontvangstruimte of kleedkamer voor artiesten die op de open feesten optreden.

Bar & Boos

Bar en Boos is een kleine vergaderruimte waar ook de archieven te vinden zijn. Vroeger was hier een kleine bar die gebruikt werd toen er in de jaren ‘70 leden ontevreden waren over het toelaten van externen in de sociëteit. Deze leden hebben hier een eigen bar gebouwd om boos hun eigen sociëteitsavonden te houden.
Image
Image

Oude Senaat

De naam van de Oude Senaat verraadt eigenlijk al waar deze ruimte ooit voor diende. Vroeger was dit de ruimte waar bestuursleden dagelijks al hun werk deden en vergaderden met elkaar. Inmiddels is de Senaat nu een verdieping hoger en is de Oude Senaat een ruimte om 's middags een kopje koffie te doen op het balkon of 's avonds te vergaderen.

Vidar

Vidar is sinds kort een vergaderruimte in Asker V. Tot 2017 was dit het archiefhok, maar door een tekort aan ruimtes is deze ruimte nu ook omgetoverd tot een plek waar de commissies vergaderen! Vidar is een van de kleinere ruimtes, maar dat maakt het wel gezellig.
Image
Image

Mimir

Mimir is de computer- en studeerruimte van het RSG. Hier staan meerdere computers en een printer voor gebruik van de leden. Vaak wordt van deze ruimte gebruik gemaakt door leden die rustig willen studeren, wat moeten printen of nog laatste dingen voor een commissievergadering af moeten maken.

Senaat

De Senaat is de ruimte waar het Bestuur fulltime werkt, om de vereniging draaiende te houden. Elk jaar neemt een nieuw bestuur plaats in deze ruimte om te werken en te vergaderen.  
Image

Het Rotterdams Studenten Gezelschap

Kijk ook eens op onze algemene website: www.hetrsg.nl