De inschrijvingen voor het RSG-Programma zijn helaas gesloten!

Het RSG programma

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het RSG-Programma.

Ben jij (aankomend) hbo- of ouderejaars WO student en wil je het studentenleven beter leren kennen? Meld je dan nu aan voor het RSG-programma van 20 t/m 24 augustus! Dit is een week vol borrels, activiteiten, etentjes en gezelligheid waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen. 

Als je blijft slapen in een RSG huis start je de Eurekaweek op 20 augustus met een slapersbarbecue samen met andere leden en medeslapers. De andere dagen zul je samen met een gezellige groep mensen verschillende activiteiten ondernemen om de vereniging en Rotterdam te leren kennen. Zo krijg je een tapcursus, een cocktailworkshop en ga je bootje varen op de Kralingse plas! Hiernaast kun je 's middags lekker komen chillen op het terras en elke avond uiteraard feesten op de vetste artiesten. 

Iedereen kan zich aanmelden voor het RSG programma, ongeacht of je op het HBO studeert en in welk studiejaar je zit. Meedoen met het RSG programma staat garant voor een onvergetelijke start van je nieuwe studiejaar. Snel inschrijven dus!

Het Rotterdams Studenten Gezelschap

Kijk ook eens op onze algemene website: www.hetrsg.nl